Davor Bruketa izabran za predsjednika Uprave HURA-e


Davor-Bruketa_Robert-Gojevic

Na izbornoj je skupštini Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA), 17. prosinca, izabrano novo vodstvo udruženja za iduće četiri godine. Novi je predsjetnik Uprave  Davor Bruketa (Bruketa&Žinić OM), a uz njega su u novu Upravu izabrani Božidar Abramović (OMD Hrvatska), Daniel Ackermann (Degordian), Mario Fraculj (McCann Hrvatska) i Andrea Štimac (Direct Media Komunikacije). Andrea Šumanovac (Unex Grupa) izabrana je za predsjednicu Skupštine, dok je Krešimir Renzo Prosoli (Real grupa) imenovan njezinim zamjenikom.

«Novo će vodstvo HURA-e prije svega raditi na platformi koja bi olakšala izlazak hrvatskih agencija na strana tržišta.», izjavio je Davor Bruketa, novi predsjednik Uprave HURA-e.

Osim toga, ciljevi su novog vodstva raditi na detektiranju i okupljanju novih članova, svih stvarnih dionika industrije tržišnih komunikacija, oko zajedničkih izazova i njihova rješavanja. Posvetit će se također i uvođenju novih certifikata u struci. Nastavit će i dosadašnje uspješne projekte udruženja poput nacionalnog festivala Dani komunikacija, regionalne revije BalCannes i HOWtoWOW edukativnog programa, koje je izgradilo dosadašnje vodstvo na čelu s Damirom Ciglarom iz agencije Imago i još uvijek izvršnom direktoricom Dunjom Ivanom Ballon.

Davor Bruketa izabran za predsjednika Uprave HURA-e