Bruketa & Žinić | Večernji list


Davor i Nikola izabrali su moj Wet Plate tintype portret  za veliki današnji intervju u Večernjem listu. Kako ne bih bio ponosan :)))))

U budućnosti ćete vidjeti samo reklame koje vas zanimaju u nekom trenutku

Nagrade: Posljednju su dobili u Parizu za turističku aplikaciju Zagreb Be There

AUTOR: Lidija Kiseljak

Vecernji_Bruketa-Zinic_Robert-Gojevic-web

Reklamna agencija Bruketa i Žinić niže nagrade i posla joj ne nedostaje, a njezini kreativni direktori Davor Bruketa i Nikola Žinić govore da im ideja ne manjka te da u njihovu poslu na tržištu nema borbe, nego natjecanja.

Svake ste godine dobitnici niza nagrada, pa tako i ove…

Bruketa: Nagrade su reklama za reklamne agencije. Puno je važnije koliko razumijete čime se oglašivač bavi i koji su njegovi stvarni poslovni izazovi. Nitko primarno ne treba nagrade, nego stvarna rješenja za svoje poslovanje. Ipak, uvijek je zanimljivo ako se neko rješenje primijeti u kontekstu razvoja struke, posebno ako se to dogodi na globalnoj razini. U posljednje tri godine dobili smo niz takvih priznanja – američki Advertising Age proglasio nas je najboljom malom internacionalnom agencijom 2013., britanski Campaign nas je prošle godine uvrstio među 17 najzanimljivijih nezavisnih agencija na svijetu, prije nekoliko tjedana aplikacija Zagreb Be There, koju smo radili u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, proglašena je u Parizu najboljom turističkom aplikacijom u Europi, a Lürzer’s Archive uvrstio nas je među 200 najboljih studija za dizajn ambalaže na svijetu.

Žinić: I ostale agencije iz naše grupe redovito ostvaruju značajne uspjehe na svjetskoj razini. A ne manje važno je da smo deveti put hrvatska agencija godine.

izvor: Večernji list

Vecernji_Bruketa-Zinic_Robert-Gojevic2web

 

Bruketa&Zinic-Robert-Gojevic-1000px