Vrtlarica Kornelija


VRTLARICA KORNELIJA |

Živim u potkrovlju i kronično mi fali vlastiti vrt, dodir sa zemljom, a Kornelija i Nino svojom „Vrtlaricom“ ni malo mi ne pomažu da to pokušam zaboravit. Po mom mišljenju riječ je vjerojatno o jedinom proizvodu domaće televizije koji može biti bok uz bok s vrhunskim stranim produkcijama. Kreativna, smirujuća, zabavna i vizualno razrađena do najsitnijih detalja, emisija koju gledam od početka do kraja. Iako nikad nisam razmišljao baviti se vrtlarstvom, zahvaljujući njima to mi više ni malo ne izgleda tako nemogućim.

Naše obiteljsko druženje odvijalo se uz roštilj, i ne morate pogađati tko se potrudio osigurati salatu :). Penjući se stepenicama na našu terasu, Nino je nosio ogromnu košaru prepunu prekrasnih plodova prirode dovoljnih za cijeli tjedan. Sa sobom su ponijeli i prekrasno štene koje nas je sve osvojilo.
Naravno, odmah sam izgnjavio goste da napišu posvetu i potpišu se na svoju prekrasnu knjigu „Mala vrtlarica“ koju su nam poklonili. Barbara je zabavljala Dana i Hannu svojim plesom i pjevanjem, a mi smo se ugodno družili i zabavljali.
Pri kraju dana, nakon nekoliko sati razgovora, došlo je vrijeme i za fotografiranje. Nino je prednost dao Korneliji rekavši nešto u stilu „ma mene ćeš drugi put fotkati, daj Korneliju. Ja ću gledati proces.“ I tako je i bilo, snimio sam dva platea Kornelije, srećom vrlo uspješna, a s Ninom su pali planovi za jedan projekt, pa je samo pitanje vremena kada će se i on naći pred objektivom.