Iva Sulentic


Prošlo je nekoliko mjeseci otkako smo Goga i ja sreli Ivu i Igora u jednoj velikoj trgovini koju naravno nećemo ovdje imenovati i reklamirati. Bilo je to pred sami kraj proljeća u vrijeme kad smo obilno ukrašavali naše terase zelenjavom pripremajući se za dugo toplo ljeto. Ljeto je prošlo, s njim i visoke temperature, a nešto bilja čak je i preživjelo :). Došlo je vrijeme fotkanja i konačno je pao dogovor.

Klinci su nestrpljivo iščekivali Maju iz crtića Hotel Transilvanija. No, iako su očekivali crnokosu Maju (malo je teško bilo im objasniti da Iva samo posuđuje glas liku u crtiću) razočaranje je vrlo brzo prošlo jer je Iva daleko zanimljivija, otkačenija i veselija od Maje. Aaaaaa, baš nam je svima bilo zabavno 🙂

Ps. Mmmm, da, Iva je napisala odličan tekst uz Facebook objavu njenog portreta na staklu. Moram priznati, nitko to nije učinio tako dobro kao ona… i odlučio sam je naravno rezervirati kad budem nastupao na nekom stadionu ili barem imao izložbu jer ta cura zna posao :)))))

Hold me gently in your hands, I am made of glass and very fragile… But, tell me, would you care for a cup of tea?
And let the pinky fly!

Car, entuzijast, pomalo i luđak upravo zbog ovog majstorstva koje izvodi 🙂 Staklo je premazano kemikalijama, a aparatom starim sto godina “peče” ovu sliku na nj, dok smo mi – smrznuti… Kapa do poda, Robert Gojevic. I hvala do neba! <3

Iva-Suletic_Robert-Gojevic1

Iva-Sulentic-2-Robert-Gojevic


Iva-Sulentic-polaroid-web


Iva-Sulentic_1_05lis2015-web

Iva-Sulentic_2_05lis2015-web

Iva-Sulentic_3_05lis2015-web


photo-by-Iva-Sulentic

photo by Iva Šulentić

 


Iva Šulentić (Zagreb, Hrvatska, 15. svibnja 1983.) hrvatska je televizijska i radijska voditeljica, spikerica i glumica.

Od veljače 2014. ambasadorica je takozvane kampanje “Dislajkam mržnju – NE govoru mržnje na Internetu”, pokrenutu od strane Vijeća Europe.


[slider navigation_style=”arrows”]
“Nema tog afrodizijaka kao sreća koja dolazi iznutra, ma koliko to bilo klišej. Mogu na sebi imati prastare traperice i startasice na nogama, ali ako sam naspavana, sita, okružena pozitivnim ljudima i dolazi mi da skačem od sreće – sve sam si! A ponekad pomogne i crveni ruž na usnama.”

Iva Šulentić
Izvor: Izvor: http://www.vecernji.hr/diva/iva-sulentic-nekada-moramo-stisnuti-zube-pa-kasnije-udarati-glavom-o-zid-929819 | autor: Večernji list

“Uvijek treba učiti i rasti bez prestanka i trenutačne satisfakcije, jer tko visoko leti, nisko pada. Zbog toga je bolje uvijek biti blizu zemlje, u mirnim vjetrovima i smireno pratiti svoju putanju.”

Iva Šulentić
Izvor: Izvor: http://www.vecernji.hr/diva/iva-sulentic-nekada-moramo-stisnuti-zube-pa-kasnije-udarati-glavom-o-zid-929819 | autor: Večernji list
[/slide] [/slider]